keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Lauantain löytöjä

Piipahdettiin mieheni kanssa viime lauantaina ensin Lohjan Keskuskirpputorilla ja myöhemmin iltapäivällä Nihtisillan Kierrätyskeskuksessa sekä Mankkaan Akselissa.

Lohjalta löytyi iso muovinen työkalupakki josta maksettiin 6€, sellaista oltiin katseltu jo pitkään muttei koskaan raaskittu ostaa uutena... :)

Kierrätyskeskuksesta taasen ostettiin pussillinen ovinuppeja 1€ :lla. Olen keräillyt erilaisia ovinuppeja eteisen kaappien vetimiksi ja muuttoa suunnitellessa tahdon ottaa ne mukaan nykyisestä asunnostamme uuteen kotiin. Nyt saadaan vaihdettua niiden tilalle nuo lauantaina löytyneet perinteikkäät ja yksinkertaiset ovinupit!

Akselista löytyi puinen kattovalaisin josta oli pyynti alunperin 8€. Kyseisestä pöydästä oli kuitenkin hinnoiteltu kaikki tuotteet -50%.

Kattolamppu 4€

Varjostimien kunnossa oli ehkä vähän sanomista, ehjiä kaikki 4kpl tuntui olevan mutta muutamissa ainakin oli pieniä likatahroja. Ehkä ne saa aseteltua niin ettei nuo häiritse... Toisaalta lamppuun saisi ihan erilaisen ilmeen toisenlaisilla varjostimilla...
Pitää vähän mallailla ja miettiä mitä noiden varjostimien kanssa tehdään, lamppu itsessään oli mielestäni hieno löytö! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti