lauantai 7. helmikuuta 2015

Työkaluja!

Eipä ole työkaluja oikein tullut kirpputoreilta katsottua, mutta nyt osui juuri oikeaan aikaan silmiin tämmöiset!

Vapaa-ajalla hopeaa työstäessäni tulee silloin tällöin olemaan tarvetta viiloille ja nämä löytyivät kuin tilauksesta kaikki samasta pöydästä Kirpputori Tuikusta Nummelasta.
Pyöreä viila on hieman karkeampi ja tuossa viiden viilan setissä on sekä vähän karkeampia että vähän käytössä kuluneempia viiloja, on niissä toki saattanut alkujaankin olla karkeuseroja...
Puristimista toinen joutaa sahauspöytään, jonka mieheni on luvannut rakennella ja eiköhän tuolle toisellekin käyttöä löydy!

Hintatietoutta näiden suhteen minulla ei ollut, mutta mielestäni hinnat eivät päätä huimanneet niin ainakin koen tehneeni hyvät löydöt!
Viiden viilan setistä maksoin 2,5€, pyöreästä viilasta 1,5€, puristimista toisesta 1€ ja toisesta 2€.


2 kommenttia:

  1. Taas huomasi että kirppareilta voi löytyä niiin tarpeellista ja paljonpaljon halvemmalla kuin uutena ostettuna!! Oletko pienestä asti ollut kiinnostunut käytetystä tavarasta ja kirppareista yms.? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :)
      Ollessani pieni kierrettiin Äidin, Mummin ja Äitipuolenkin kanssa paljon kirppareita ja oltiin Äidin kanssa itse myös myymässä useana kesänä. Niiltä ajoilta kiinnostus ja innostus on kyllä jo lähtenyt. :)

      Poista