sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Ukin tuunailuja ja kunnostusprojekteja


Mummi ja Ukki ovat saaneet reilumman määrän vanhoja pulpetteja, jotka olivat päätymässä hävitykseen kun niiden tilalle oli hankittu uudet. Kosteutta pulpetit eivät tietenkään kestä ja ensimmäisen sadekuuron jälkeen pöydän pinta irvistääkin kutakuinkin ensimmäisen kuvan pulpetin lailla. Näpsäkästi Ukin vaihdettua pöytälevy kyllästetystä puusta rakennettuun päälliseen on pulpetilla vähän erilainen ilme ja aivan uudenlaiset käyttötarkoitukset!


Musta penkki on myös yksi Ukin kunnostusprojekteista. Mummin ja Ukin entisen taloyhtiön pihalta oli kaksi tällaista penkkiä joutamassa hävitettäväksi, molemmissa oli jotain sanomista kunnossa ja pihapiiriin tulossa uudet näiden tilalle. Kahdesta huonokuntoisesta penkistä Ukki kasasi yhden siistin ja käyttökuntoisen penkin ja sehän päätyi tuohon meidän talon seinustalle!
Kirjoittelinkin aiemmin jo yhden päivityksen siitä, mitä kaikkea ja mistä kaikkialta tuohon samalle seinustalle on tavaroita päätynyt, ja nyt saatiin siihen jatkoa!


P.S. Vaikken hirmuinen viherpeukalo olekaan, nii padassa näkyy jo vähän vihertävää kylvämäni siementen jäljiltä! Tai toivottavasti niiden jäljiltä, eikä rikkaruohojen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti