torstai 26. kesäkuuta 2014

Aarteita romulavalta!

Olemme kaivanneet asuntoautolle pihakalusteiksi kokoontaitettavia tuoleja, ja kuinkas ollakaan, mieheni bongasi romulavalta nämä;

Kaksi kappaletta ihanalla kukkakuosi-kankaalla päällystettyjä retkituoleja! Toisen tuolin päällyste on ilmeisesti auringossa päässyt vaalenemaan ja alaosasta on yksi kankaan suojakerros hapertunut. Siitä huolimatta päällysteet kestää istumista, eikä niitä siis tarvitse vaihtaa! Käsinojissa on myös hieman sanomista, muoviosat ovat päässeet ajan myötä hapertumaan ja toisen tuolin käsinojat onkin vähän reunoista lohjenneet, ei kuitenkaan niin pahasti että se istumista haittaisi.

Asuntoautossamme on kaasuliesi ja -uuni, josta on puuttunut uunin kahva sekä pellit.
Miten hyvää tuuria pitää olla, että lavalta löytyi samanlainen liesi kuin meillä on, ja eiköhän uunissa ollutkin pellit sisällä! Eikä siinä vielä kaikki -kahva oli irronnut ja löytyi lavalta irrallaan. Nappasimme nämä tilpehöörit matkaan ja seuraavana päivänä haimme koko lieden varaosa-liedeksi. Uuniluukku ainakin on ehjä jos tarvetta myöhemmin tulee.

Tummemman lieden uuniluukun kahva sekä sisällä olevat pellit on vaaleammasta "varaosa" liedestä. Kulutuksen jälkiä näkyy kahvassa jonkinverran, mutta sehän kertoo vain elämästä... :) Pellit on todella siistissä kunnossa.


Lisäksi kesän mittaan metalliromulavalta on löytynyt tällaiset badenbaden-tuolit, eriparia ovat mutta molemmat saa taitettua siististi kasaan ja molemmissa asennon saadöt toimii! Pehmusteet pitää vielä jostain bongata, ehkä kesän mittaan osuu jossain kirppiksellä kohdalle... Eipä ne uutenakaan pahanhintaiset ole hommata. :)



Sydämen mallinen kynttiläteline on niinikään roskalavalta, ilmeisesti ruostetahrat ovat häirinneet edellistä omistajaa niin että kynttiläteline on ollut päätymässä romuksi... Muistan nähneeni joskus jollain kirppiksellä samanmoisen kynttelikön myynnissä niin, että siinä on ollut lasikippo tuikulle, mutta eiköhän tuossa uskalla kynttilää polttaa ilman kippoakin!
Sitten on vielä tämä! 
Miesten polkupyörä, joka pienen elvytyshuollon jälkeen on mainio menopeli. Varustetasokin on kohdillaan, löytyy peräti kaksi vaidetta!



2 kommenttia:

  1. Hauska ja mielenkiintoinen blogi sulla! Kaikkea aarteita sitä vaan voi löytyä kunhan jaksaa etsiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihan totta! Tosin välillä suurimpiin aarteisiin törmää silloin kun vähiten odottaa... :)

      Poista