torstai 25. syyskuuta 2014

Rompetta kiertoon!

Kesä oli ja meni ja paljon olisi aarteita jonossa odottamassa tänne päivittämistä... Ehkä nyt syksyn mittaan saan aikaiseksi laitella noita kesän löytöjä tänne, katsotaan... Ainakin yritän syksyn myötä päivitellä uudempia aarteita aktiivisemmin! :)

Olimme mieheni kanssa kesän mittaan myymässä tarpeettomiksi jääneitä romppeita, ensin alkukesästä Vermon Konttitorilla ja myöhemmin Lohjan Tanhuhovilla. Vermossa saimme nauttia kauniista kesäpäivästä mutta Lohjalla saimmekin päivänpäätteeksi hurjan ukkosmyrskyn niskaan! Molempina myyntipäivinä saimme kuitenkin mukavasti tavaraa liikkeelle, mutta koska tavaraa oli niin paljon niin jonkunverran jäi käsiinkin.

Voitimme alkukesästä lahjakortit Viirin Kirppikselle ja sinne ollaankin nyt loppuja tavaroita viemässä. Hinnoitellessa on kuitenkin käynyt ei-niin-toivottu ilmiö... tavaroiden päätyminen Säästetään-laatikkoon.

Pahuksen säästetään-laatikko! 
Jos näitä tavaroita on jo pariinkin otteeseen kaupiteltu kesänmittaan, niin miten niistä ei nyt muka voikaan luopua?? Selityksiä kyllä löytyy, toiset paremmin ja toiset huterammin perusteltuja...
Kuitenkin myyntiin menevää tavaraa on reilusti, ollaan tyhjennetty sukulaistenkin nurkista pyörimään jääneitä tavaroita kiertoon! Toivottavasti niistä löytyy jollekulle aarteita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti